Szakmai beszámoló a
Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő és munkagépek beszerzése című, VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 kódszámú felhíváshoz

 

Kedvezményezett neve: Átány Községi Önkormányzat
Kedvezményezett címe: 3371 Átány II. Rákóczi Ferenc út 60
Ügyfél-azonosító: 1003051362
Projekt azonosítója: 1826905939
Projekt címe: Gépbeszerzés Átány Község Önkormányzatánál

Beszámoló tárgya: „Gépbeszerzés Átány Község Önkormányzatánál” c. projekt előkészítési tevékenységének, illetve 1 db Belarus MTZ 820 traktor és 1 db Roading Midi gréder beszerzésének elszámolása.

1. Eredmények, a projekt hatása:
A községhez jelentős külterületi helyi közút tartozik, melyek fenntartásáról az önkormányzat gondoskodik. A pályázat keretében erő-, és munkagépek beszerzése valósult meg. A beszerzés eredményeként az önkormányzat tárgyi eszköz állománya nőtt, ezáltal lényegesen csökken a külső szolgáltatások bekerülési költsége. Jelenleg már a települési utak kezelését, állapotjavítását, karbantartását a vásárolt gépekkel végezzük. A gépek lehetővé tették a modernizálást, a minőségi és mennyiségi mutatók növelését. Ezzel a településünk fejlődése valósul meg.

2. Kötelező nyilvánosság:
A hatályos Arculati Kézikönyv útmutatója alapján elkészült a projekt tábla, mely a fejlesztés székhelyén kihelyezésre került (fotók csatolva). A projekt zárására az önkormányzat honlapján aloldalt készítünk, melynek előkészítése folyamatban van.

Kelt: Átány, 2019. év július hó 05. nap  Jámbor Dénes alpolgármester